Gud och det utvalda folket : inledning till Gamla Testamentet
ISBN9789152630778
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareÅke Viberg, Larsolov Eriksson
Publiceringsår2009-04-29
FörlagVerbum
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2009-04-29

Gud och det utvalda folket : inledning till Gamla Testamentet

av Åke Viberg och Larsolov Eriksson

 • ISBN: 9789152630778
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-04-29
 • Förlag: Verbum
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rikard P
  309 kr

  Bra skick

Om Gud och det utvalda folket : inledning till Gamla Testamentet

Boken Gud och det utvalda folket : inledning till Gamla Testamentet släpptes år 2009 och är skriven av Åke Viberg och Larsolov Eriksson.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Verbum.

Köp Gud och det utvalda folket : inledning till Gamla Testamentet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Gud och det utvalda folket är en introduktionsbok med fokus på historiska, litterära och teologiska frågeställningar i relation till Gamla testamentets enskilda böcker och deras tillkomst. Boken ger en bakgrund till Israels historia, geografi och samhälle och de enskilda bibelböckerna presenteras var för sig. Läsaren får en religionshistorisk bakgrund och en genomgång av de olika metoder som används inom den bibelveteskapliga forskningen. Avslutningsvis följer en presentation av hur Gamla testamentets texter tolkas i vår samtid. Boken vänder sig främst till teologistuderande, präster och pastorer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr
 Letar efter nypriser..