Gruppsykologi - Om grupper, organisationer och ledarskap
ISBN9789144111261
Upplaga6
FormatInbunden
FörfattareLars Svedberg
Publiceringsår2016-04-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor340
SpråkSvenska

Inbunden • 2016-04-20

Gruppsykologi - Om grupper, organisationer och ledarskap

av Lars Svedberg

 • ISBN: 9789144111261
 • Upplaga: 6
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2016-04-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 340
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Matilda P
  286 kr

  Ny

 • Moa N
  309 kr

  Bra skick

Om Gruppsykologi - Om grupper, organisationer och ledarskap

Boken Gruppsykologi - Om grupper, organisationer och ledarskap släpptes år 2016 och är skriven av Lars Svedberg.

Den består av 340 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Gruppsykologi - Om grupper, organisationer och ledarskap begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 286 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Människan lever i grupper och grupper lever i människan. Inom såväl offentliga som affärsdrivande organisationer har vi i vår tid en stark (och ibland överoptimistisk) tro på "gruppen" och dess möjligheter. Här ska viktiga beslut fattas och ett kvalificerat arbete utföras utifrån idén om den samlade kompetensens kraft och potential. För att detta ska vara möjligt räcker det inte med vackra ord och goda intentioner. I denna bok ges en systematisk genomgång av olika teoribildningar inom gruppsykologi och ledarskapsteori. Författaren flätar samman tidlös och aktuell kunskap från psykologi och pedagogik samt ledarskaps- och organisationsteori i en diskussion kring de möjligheter och dilemman som grupper, organisationer och dess ledare ställs inför. Den professionella och sociala kompetens som är nödvändig i moderna organisationer behandlas utförligt. Gruppsykologi har blivit en klassiker och är nu inne på sin sjunde upplaga. Boken skiljer sig från annan litteratur inom fältet genom att den integrerar kunskap om grupper, organisationer och ledarskap på ett heltäckande vis. Denna upplaga har genomgått en omfattande bearbetning och uppdatering. Boken vänder sig till alla som söker en nyanserad förståelse av gruppers dynamik, ledarskap och organisationsfrågor. Den är sedan många år kurslitteratur på utbildningar inom psykologi, socialt arbete och ledarskap samt på vård- och lärarutbildningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 286 kr