Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper
ISBN9789127077034
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår1997
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor328
SpråkSvenska

Häftad • 1997

Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper

 • ISBN: 9789127077034
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1997
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 328
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan L
  159 kr

  Bra skick

 • Lena H
  159 kr

  Bra skick

 • Melody S
  259 kr

  Ny

Om Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper

Boken Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper släpptes år 1997.

Den består av 328 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är det som gör att grupprocesser är så betydelsefulla faktorer i våra liv? Det närliggande svaret är att vi föds in i en grupp, växer upp i grupper och arbetar största delen av våra yrkesverksamma liv i grupper. Vår utveckling präglas av ett ständigt ökande beroende av de människor som omger oss. Vår identitet skapas i samspel med andra, och vår mentala hälsa är i högsta grad beroende av att detta samspel fungerar konstruktivt. Denna bok handlar om hur vi kan påverka dessa processer genom vår självbild, våra förväntningar och normer och genom vårt sätt att leda och kommunicera. Boken bygger på aktuell forskning och visar hur denna kunskap kan användas i det praktiska arbetet med grupper. Grupprocesser är skriven för lärare, arbetsledare, psykologisk-pedagogiska konsulter och alla andra som arbetar med grupper. Den lämpar sig även för kurser i pedagogik, psykologi och ledarskap. Översättning Mona C Karlsson Svein Stensaasen är professor emeritus i pedagogik vid universitetet i Oslo. Olav Sletta är professor i pedagogik vid Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet (NTNU) i Trondheim.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..