Grundläggande vårdetik - - teori och praktik
ISBN9789144045801
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareJan Arlebrink
Publiceringsår2006-09-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor329
SpråkSvenska

Häftad • 2006-09-11

Grundläggande vårdetik - - teori och praktik

av Jan Arlebrink

 • ISBN: 9789144045801
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-09-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 329
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin L
  209 kr

  Bra skick

 • Malin L
  209 kr

  Bra skick

Om Grundläggande vårdetik - - teori och praktik

Boken Grundläggande vårdetik - - teori och praktik släpptes år 2006 och är skriven av Jan Arlebrink.

Den består av 329 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Grundläggande vårdetik - - teori och praktik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 150 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För att bli en god vårdare av den sjuka människan krävs kunskaper inom vård och medicin. Dessutom ska man ha förmåga att reflektera över sina handlingar och kunna se vilka konsekvenser de får för människan man vårdar. Därför krävs det att vårdaren besitter en etisk medvetenhet och försöker föreställa sig de existentiella frågor som upptar patientens tänkande så att människan, och inte sjukdomen eller det sjuka organet, sätts i centrum. Denna tredje upplaga har genomgått en väsentlig omarbetning. Boken inleds med en teoretisk introduktion som följs av en diskussion kring olika problemställningar som man möter inom hälso- och sjukvården. Existentiella frågor har fått större utrymme eftersom dessa frågor utgör en betydande del av den sjuka människans tankevärld. Ett antal fallbeskrivningar har tillkommit som illustration till de frågeställningar som boken tar upp. Grundläggande vårdetik vänder sig till universitets- och högskolestuderande inom vårdområdet samt till redan yrkesverksamma. Den kan också läsas av alla som är intresserade av dessa frågor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 150 kr