Grundläggande linjär algebra
ISBN9789144076058
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2011-08-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor400
SpråkSvenska

Inbunden • 2011-08-19

Grundläggande linjär algebra

 • ISBN: 9789144076058
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2011-08-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 400
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

521 kr

Ej tillgänglig

679 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -16% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alicia S
  409 kr

  Ny

 • Daniel W
  439 kr

  Ny

Om Grundläggande linjär algebra

Boken Grundläggande linjär algebra släpptes år 2011.

Den består av 400 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Grundläggande linjär algebra begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 82 kr (16%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken behandlar de grundläggande momenten inom linjär algebra: ekvationssystem, matris- och vektorräkning samt koordinatbegrepp med geometriska tillämpningar. Den ger även en introduktion till det generaliserade vektorbegreppet och linjära avbildningar. Framställningssättet är konkret och upplägget explorativt och till stor del problembaserat. En målsättning är att från första början sätta in de presenterade begreppen i ett sammanhang. Övningsuppgifterna presenteras löpande i texten och uppmuntrar till reflektion över materialet.Boken avser att ge såväl grundläggande kunskaper i linjär algebra som en introduktion till matematikämnet som sådant. Meningen är att den ska kunna fungera som en överbryggning mellan gymnasieskolans och högskolans matematik och minska de problem som ofta uppstår vid övergången mellan skolformerna.Boken vänder sig till studenter som läser någon av de första kurserna i linjär algebra, framför allt på de teknikinriktade högskoleutbildningarna.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 439 kr   Spara 16% mot nypris
 Letar efter nypriser..