Grundläggande EU-rätt
ISBN9789147115013
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMattias Derlén, Staffan Ingmansson
Publiceringsår2015-03-31
FörlagLiber AB
Antal sidor144
SpråkSvenska

Häftad • 2015-03-31

Grundläggande EU-rätt

av Mattias Derlén och Staffan Ingmansson

  • ISBN: 9789147115013
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2015-03-31
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 144
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

311 kr

Ej tillgänglig

409 kr

Ej tillgänglig

302 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Grundläggande EU-rätt

Boken Grundläggande EU-rätt släpptes år 2015 och är skriven av Mattias Derlén och Staffan Ingmansson.

Den består av 144 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp den ny för 302 kr hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Grundläggande EU-rätt är en introduktionsbok till EU-rätten och förklarar EU:s rättsordning ur tre perspektiv: konstitutionellt, institutionellt och materielrättsligt. På ett tydligt och pedagogiskt sätt beskrivs EU-rättens innehåll, logik och systematik. Såväl individuella rättsregler som de institutioner som utvecklar och verkställer dessa regler behandlas.Läs merI den andra upplagan har författarna reviderat och uppdaterat samtliga kapitel.Boken är uppdelad i tre delar: Den första delen beskriver EU och EU-rätten, vad som kännetecknar EU:s rättsordning och hur unionsrätten förhåller sig till nationell rätt. Den andra delen förklarar målen för EU:s verksamhet och hur de ska uppnås. Den tredje delen behandlar EU-rätten från skrift till verklighet, det vill säga de rättsliga mekanismer och processer som garanterar EU-rättens genomslag.Boken är i första hand tänkt att användas som en introduktion till EU-rätten på universitets- och högskoleutbildningar. Den vänder sig också till personer som i sitt arbete behöver grundläggande kunskaper i ämnet.Om författarnaMattias Derlén, Staffan Ingmanson och Johan Lindholm är forskare i Europarätt vid Umeå universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..