Grundläggande elektronik
ISBN9789147105328
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2012-11-06
FörlagLiber AB
Antal sidor301
SpråkSvenska

Häftad • 2012-11-06

Grundläggande elektronik

 • ISBN: 9789147105328
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-11-06
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 301
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

527 kr

Ej tillgänglig

689 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -32% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mohammed A
  359 kr

  Ny

Om Grundläggande elektronik

Boken Grundläggande elektronik släpptes år 2012.

Den består av 301 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Grundläggande elektronik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 168 kr (32%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken Grundläggande Elektronik behandlar grunderna i analog elektronik. Den är i första hand avsedd att användas inom högskolornas ingenjörsutbildningar, men kan också användas inom andra utbildningar där grundläggande beräkningsmetoder inom elläran ingår.Läs merTyngdpunkten ligger på metoder för analys av kopplingar med de grundläggande halvledarkomponenterna dioden och transistorn med användning av linjära modeller. OP-förstärkaren ägnas stort utrymme både vad gäller grundläggande kopplingar och praktiska begränsningar.Boken innehåller rikligt med övningsuppgifter och ett stort antal lösta exempel som visar användningen av de genomgångna komponenterna och kretsarna.Om författarnaLars Nordlund och Ingmar Wiklund har båda lång erfarenhet av undervisning i ämnet vid Chalmers tekniska högskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr   Spara 32% mot nypris
 Letar efter nypriser..