Grundhjulet - grundläggande svenska som andraspråk
ISBN9789152327982
FormatHäftad
FörfattareKristina Asker
Publiceringsår2016-02-09
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor350
SpråkSvenska

Häftad • 2016-02-09

Grundhjulet - grundläggande svenska som andraspråk

av Kristina Asker

 • ISBN: 9789152327982
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-02-09
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 350
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 4 säljare -50% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Paulina W
  330 kr

  Bra skick

 • Iffat A
  409 kr

  Bra skick

 • Aysan B
  360 kr

  Ny

 • Max L
  380 kr

  Bra skick

Om Grundhjulet - grundläggande svenska som andraspråk

Boken Grundhjulet - grundläggande svenska som andraspråk släpptes år 2016 och är skriven av Kristina Asker.

Den består av 350 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Grundhjulet - grundläggande svenska som andraspråk begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 224 kr (50%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Grundhjulet för grundläggande sva passar den nya kursplanen. I Grundhjulet ingår texter i olika genrer, exempelvis berättande, beskrivande, argumenterande och instruerande. Det finns bland annat sånger, dikter, noveller, utdrag ur romaner, kåserier, krönikor, reportage och tidningsartiklar. Till texterna finns många och varierade läsförståelsefrågor, ordövningar samt övningar att skriva i olika genrer. Hörförståelse tränas genom övningar av olika slag. Tips om studieteknik och skrivande finns också. Boken är indelad i tre större temablock: JAG, DU och VI. Första blocket passar delkurs 1och 2, andra och tredje blocket för delkurs 3 respektive 4. I blocket JAG får eleverna bl.a. arbeta med följande kapitel: Jag trivs bäst, Jag och ekonomi, Jag och miljön, samt Jag och mitt cv. Sist i varje block finns ett avsnitt som låter eleverna repetera en del av det som tagits upp i blocket. Alla texter till Grundhjulet är inlästa och går att ladda ner kostnadsfritt via vår hemsida www.sanomautbildning.se/hjulet. Ordlistor med förklaringar till bokens alla texter finns på www.ovningsmastaren.se.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 225 kr   Spara 50% mot nypris
Ny från 449 kr