Grunderna i epidemiologi
ISBN9789144037127
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2006-03-07
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor134
SpråkSvenska

Häftad • 2006-03-07

Grunderna i epidemiologi

 • ISBN: 9789144037127
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-03-07
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 134
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna N
  109 kr

  Bra skick

 • Jasmine L
  134 kr

  Bra skick

Om Grunderna i epidemiologi

Boken Grunderna i epidemiologi släpptes år 2006.

Den består av 134 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Grunderna i epidemiologi begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är den tredje omarbetade upplagan av Grunderna i epidemiologi av Ahlbom och Norell som utkom första gången 1981. Boken har också utgivits på ett dussintal andra språk. Epidemiologi är läran om sjukdomars förekomst i befolkningen. Sjukdomsförekomsten studeras i relation till faktorer hos individerna,deras miljö och levnadsvanor, med syfte att kartlägga orsaker till sjukdom och effekter av förebyggande insatser och behandling. Epidemiologin har genomgått en mycket snabb utveckling under de senaste decennierna. Från att ha varit en löst sammanhållen disciplin som i mycket förlitat sig på ad hoc-lösningar och allmän statistisk metodik har en konsistent och sammanhängande teori och metodik utvecklats. I denna bok ges en introduktion till modern epidemiologisk teori och metodik. Boken har även ett hundratal övningsuppgifter och lösningar. Sen den första upplagan kom ut har vetenskapsområden förändrats och utvecklats och nya forskningsprioriteringar gjorts. Tillgången till datorer och programvara har förändrats totalt under denna period. Dessa förändringar avspeglas i den nya upplagan. Boken är avsedd att användas i grundkurser i epidemiologi i främst läkarutbildning, folkhälsovetarutbildning, sjuksköterskeutbildning m.m. Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr