Grunderna i biostatistik
ISBN9789144497716
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareNiklas Hammar, Gunnar Brobert
Publiceringsår1996-03-17
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor157
SpråkSvenska

Häftad • 1996-03-17

Grunderna i biostatistik

av Niklas Hammar och Gunnar Brobert

 • ISBN: 9789144497716
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1996-03-17
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 157
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna N
  109 kr

  Bra skick

Om Grunderna i biostatistik

Boken Grunderna i biostatistik släpptes år 1996 och är skriven av Niklas Hammar och Gunnar Brobert.

Den består av 157 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Grunderna i biostatistik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Biostatistik handlar om metoder för statistisk analys inom det medicinska området. De metoder som presenteras i denna bok har dock i hög grad en tillämpning även inom andra ämnesområden. Boken ger en beskrivning av basala statistiska metoder och är tänkt att användas på grundläggande kurser i statistik inom medicinska, beteendevetenskapliga och samhällsvetenskapliga utbildningar. Det förutsätts inga förkunskaper i statistik för att kunna läsa boken. Under senare tid har synen på statistisk analys inom det medicinska området gradvis ändrats. En konsekvens av detta är att analysen allt mindre kommit att inriktas på signifikanstest. Syftet med den här boken är att beskriva grundläggande statistiska metoder utifrån ett modernt synsätt. Boken innehåller beskrivande statistik, en kortfattad redogörelse för viktiga delar av sannolikhetsläran och för utgångspunkter vid statistisk inferens, analys av medelvärden och proportioner samt en introduktion till regressionsanalys. Dessutom innehåller boken en beskrivning av analys av data i epidemiologiska studier. Detta omfattar bl.a. analys av incidenstal, relativa risker, fall-kontrollstudier och stratifierad analys. I boken ingår också övningsuppgifter med svar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr