Göra naturvetenskap i förskolan - med fokus på kommunikation
ISBN9789147114092
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareSusanne Thulin
Publiceringsår2015-02-02
FörlagLiber AB
Antal sidor136
SpråkSvenska

Häftad • 2015-02-02

Göra naturvetenskap i förskolan - med fokus på kommunikation

av Susanne Thulin

 • ISBN: 9789147114092
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-02-02
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 136
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara K
  159 kr

  Ny

 • Katarina O
  209 kr

  Bra skick

 • Love O
  219 kr

  Ny

 • Ellen S
  239 kr

  Ny

 • Patricia J
  249 kr

  Bra skick

Om Göra naturvetenskap i förskolan - med fokus på kommunikation

Boken Göra naturvetenskap i förskolan - med fokus på kommunikation släpptes år 2015 och är skriven av Susanne Thulin.

Den består av 136 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Göra naturvetenskap i förskolan - med fokus på kommunikation begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken handlar om naturvetenskap i förskolan, men har också didaktiska anspråk. Den berör förskollärares inställning till sitt uppdrag i förskolan, till innehållsområdet naturvetenskap och till hur man arbetar med ämnet. Här tas också kommunikationens betydelse för barns lärande upp. Läs mer Boken handlar om naturvetenskap i förskolan, men den har också didaktiska anspråk. I boken berörs förskollärares inställning till sitt uppdrag i förskolan, till innehållsområdet naturvetenskap och till hur man kan arbeta med naturvetenskap. Aktuella frågor att diskutera med sig själv och tillsammans med arbetslaget kan vara: - Vad är naturvetenskap för mig? - Vad har jag själv för erfarenheter och minnen som hör ihop med kunskapsområdet? - Vad är eller kan naturvetenskap förstås som? Boken tar också upp kommunikationens betydelse för barns lärande, bland annat utifrån det antropomorfistiska språkbruket. Läsaren ges möjlighet att reflektera över vad naturvetenskap kan innebära i förskolans praktik. De didaktiska frågorna vad, hur, för vem och varför hålls levande genom bokens olika delar. Att göra naturvetenskap i förskolan vänder sig till såväl studenter som till yrkesverksamma förskollärare. Den vänder sig också till lärare inom förskollärarutbildningen eller vid kompetensutvecklingsinsatser för yrkesverksamma förskollärare. Om författarna Susanne Thulin är fil.dr i pedagogik och förskollärare. Hon arbetar som lärare och forskare vid Sektionen för lärande och miljö vid Högskolan Kristianstad och är programansvarig för förskollärarutbildningen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr