God läsutveckling: Kartläggning och övningar
ISBN9789127723092
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareIngvar Lundberg, Katarina Herrlin
Publiceringsår2005-08-24
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor80
SpråkSvenska

Häftad • 2005-08-24

God läsutveckling: Kartläggning och övningar

av Ingvar Lundberg och Katarina Herrlin

 • ISBN: 9789127723092
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-08-24
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 80
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Katarina K
  259 kr

  Ny

Om God läsutveckling: Kartläggning och övningar

Boken God läsutveckling: Kartläggning och övningar släpptes år 2005 och är skriven av Ingvar Lundberg och Katarina Herrlin.

Den består av 80 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp God läsutveckling: Kartläggning och övningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

God läsutveckling Här beskrivs läsningens fem dimensioner: Fonologisk medvetenhet, Ordavkodning, Flyt i läsningen, Läsförståelse och Läsintresse. Varje elevs läsutveckling synliggörs genom att läraren kartlägger och på ett schema markerar framstegen. I den andra upplagan ingår även ett kapitel med en kort beskrivning av de olika stegen i barnets väg mot förmågan att skriva. Till boken hör en separat studiehandledning med underlag för att tillsammans med kollegor studera, diskutera och integrera nya insikter i undervisningen. God läsutveckling i praktiken ger konkreta exempel, metodiska tips och kopieringsunderlag. Ett material med ytterligare övningar att använda i det dagliga arbetet med God Läsutveckling. Är du intresserad av fortbildning i läsutveckling? Kontakta Natur & Kultur på [email protected]. Boken ger just det stöd, som lärare behöver för att strukturera sitt arbete med att lära eleverna att läsa. Ett oumbärligt redskap i läsinlärningen Tidningen Dyslexi

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr