Glömt Matten? - Högskoleprovets Grunder
ISBN9789163927980
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2020
FörlagRäkneförlaget
SpråkSvenska

Häftad • 2020

Glömt Matten? - Högskoleprovets Grunder

 • ISBN: 9789163927980
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2020
 • Förlag: Räkneförlaget
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -8% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nicole B
  229 kr

  Bra skick

Om Glömt Matten? - Högskoleprovets Grunder

Boken Glömt Matten? - Högskoleprovets Grunder släpptes år 2020.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Räkneförlaget.

Köp Glömt Matten? - Högskoleprovets Grunder begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 19 kr (8%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

HPMattes första övningsbok blev en succé och nu lanserar vi den tredje upplagan så att ännu fler kan få hjälp att nå sin drömutbildning! Har du glömt bort mycket av matten från gymnasiet eller är osäker på vad du behöver kunna inför högskoleprovet 2020 är det här boken för dig. Tillsammans med er har vi på HPMatte.se tagit fram en bok efter era önskemål som steg för steg går igenom det viktigaste att kunna inför högskoleprovet. Fastna inte med att försöka förstå saker som ändå inte kommer på högskoleprovet. Med bokens pedagogiska och tydliga förklaringar blir du väl förberedd inför det som kommer på högskoleprovet.Precis som utlovat går boken igenom matematiken steg för steg på ett pedagogiskt och grundligt sätt. Allt för att förbereda dig inför högskoleprovet. Du kan även testa din nuvarande kunskapsnivå på HPMatte.se för att ta reda på vilka kapitel du behöver öva på inför högskoleprovet 2020.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 229 kr   Spara 8% mot nypris
Ny från 248 kr