Globaliseringens dimensioner (e-bok)
ISBN9789173892803
FormatE-bok
FörfattareThörn Håkan
Publiceringsår2012-05-14
FörlagAtlas
Antal sidor3
SpråkSvenska

E-bok • 2012-05-14

Globaliseringens dimensioner (e-bok)

av Thörn Håkan

 • ISBN: 9789173892803
 • Format: E-bok
 • Publiceringsår: 2012-05-14
 • Förlag: Atlas
 • Antal sidor: 3
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -49% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Fredrik B
  109 kr

  Bra skick

Om Globaliseringens dimensioner (e-bok)

Boken Globaliseringens dimensioner (e-bok) släpptes år 2012 och är skriven av Thörn Håkan.

Den består av 3 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Atlas.

Köp Globaliseringens dimensioner (e-bok) begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 49 kr (49%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I offentliga debatter framstår globaliseringen ofta som ett renodlat ekonomiskt fenomen. Inom den internationella samhällsvetenskapliga diskussionen betraktas globaliseringen snarare som en mångdimensionell process. Globaliseringens dimensioner är en introduktion och ett bidrag till denna diskussion. Författaren pekar på vikten av ett kritiskt förhållningssätt till den samtida globaliseringen - och till de myter som omger den. I boken visas hur den mångdimensionella globaliseringen synliggör vägar mot en ökad demokrati och en mer rättvis värld. Ett stort utrymme i Globaliseringens dimensioner ägnas åt att analysera de sociala rörelser som verkar i denna riktning. Håkan Thörn f. 1961, är docent i sociologi, verksam vid Göteborgs universitet. Han har tidigare bland annat skrivit boken Rörelser i det moderna: Politik, modernitet och kollektiv identitet i Europa 1789-1989 (1997) och varit redaktör för antologin Globaliseringens kulturer: Den postkoloniala paradoxen, rasismen och "det mångkulturella samhället" (1999). Han är också verksam som skribent i tidskrifts- och dagspress.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 50 kr   Spara 49% mot nypris
Ny från 99 kr