Globala förkastningar : en historia om råolja, mikrochips och bolaget Altitun
ISBN9789144031156
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLennart Ramberg, Jan Jörnmark
Publiceringsår2004-02-16
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor367
SpråkSvenska

Häftad • 2004-02-16

Globala förkastningar : en historia om råolja, mikrochips och bolaget Altitun

av Lennart Ramberg och Jan Jörnmark

 • ISBN: 9789144031156
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-02-16
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 367
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Adde K
  159 kr

  Bra skick

Om Globala förkastningar : en historia om råolja, mikrochips och bolaget Altitun

Boken Globala förkastningar : en historia om råolja, mikrochips och bolaget Altitun släpptes år 2004 och är skriven av Lennart Ramberg och Jan Jörnmark.

Den består av 367 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Globala förkastningar : en historia om råolja, mikrochips och bolaget Altitun begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Efterkrigstidens ekonomiska utveckling är överraskningarnas historia. Den har sällan varit förutsägbar och ofta brutal. Utvecklingen har rört sig framåt i en process av skapande förstörelse där nya innovationer ersätter traditionella och trygga lösningar. Innovationer - transistorn, plasten, oljetankern, containerfartyget - orsakar vad vi kallar globala förkastningar. Företag, branscher men också hävdvunna nationella modeller tvingas till anpassning. De stora stegen tas efter att det gamla lagts i ruiner. Vi har försökt skapa reda bland orsaker och samband genom att beskriva den övergripande omvandlingen. Kapitalmarknadernas organisationssätt och den förändrade produktionsgeografin har blivit viktiga delar av denna bild. I en specialstudie har vi analyserat telekombranschen. Genom Altitun AB, som under en period var ett av "Den nya ekonomins" allra mest uppmärksammade och högst värderade företag, försöker vi också belysa 1990-talets börsbubblas utveckling och slutliga sammanbrott.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..