Glittrig diamant dansar: små barn och språkdidaktik
ISBN9789113026848
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010-01-01
FörlagNorstedts
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-01

Glittrig diamant dansar: små barn och språkdidaktik

 • ISBN: 9789113026848
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-01
 • Förlag: Norstedts
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Zerina O
  209 kr

  Ny

 • Krist G
  298 kr

  Ny

 • Krist G
  298 kr

  Ny

Om Glittrig diamant dansar: små barn och språkdidaktik

Boken Glittrig diamant dansar: små barn och språkdidaktik släpptes år 2010.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts.

Köp Glittrig diamant dansar: små barn och språkdidaktik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok handlar om en helt ny form av språkdidaktiskt arbete med fokus på poesi som ett verktyg för språkutveckling. Att barn skulle tycka att poesi är tråkigt är en myt. Det visar Ingrid Pramling Samuelssons och Niklas Pramlings spännande forskning om yngre barn och deras poesiskapande. Tidigare studier kring barn och poesi har ofta fokuserat på äldre barn och deras läsning av andras (vuxna språkkonstnärers) poetiska alster. Här får vi i stället en spännande inblick i hur man aktivt kan jobba med förskolebarn och yngre skolbarn och deras eget poesiskapande som ett sätt att göra dem till skickliga språkbrukare. Med hjälp av till exempel metaforer, liknelser, rim och onomatopoetiska ord kan barnen beskriva sådant som deras språk annars inte skulle ha räckt till för. I boken studeras både de dikter som barnen skapar och det pedagogiska arbetet med att skapa dessa. Här introduceras också "poesin som redskap" med vilkas hjälp man kan betrakta och skapa dikter. Niklas Pramling är doktor i pedagogik. Ingrid Pramling Samuelsson är professor i pedagogik med inriktning mot de tidiga barnaåren. Båda är verksamma vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..