Gleerups Franska grammatik
ISBN9789140611604
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår1992-08-01
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor388
SpråkSvenska

Inbunden • 1992-08-01

Gleerups Franska grammatik

 • ISBN: 9789140611604
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 1992-08-01
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 388
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Viktor S
  309 kr

  Bra skick

Om Gleerups Franska grammatik

Boken Gleerups Franska grammatik släpptes år 1992.

Den består av 388 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Gleerups Franska grammatik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Gleerups Franska Grammatik är avsedd för gymnasieskolan och komvux. Trots att Gleerups Franska Grammatik följer den traditionella ordklassindelningen, innehåller den några delvis nya grepp: Varje avsnitt inleds av ett inramat typexempel som aviserar innehållet i det efterföljande avsnittet och som dessutom utgör ett stöd vid repetitioner och tillbakablickar. Exemplen intar en central plats. Ur dessa växer reglerna och förklaringarna fram på ett naturligt sätt. Eftersom exemplen är numrerade kan eleven utan svårighet följa hänvisningarna i det efterföljande resonemanget. Exemplen innehåller moderna ord och uttryck från aktuella ämnesområden. Stor vikt har lagts vid fraseologiska uttryck. Stilistiskt har det vårdade talspråket varit riktmärke.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr