Get digital or die trying
ISBN9789188153319
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2016-04-15
FörlagKalla kulor förlag
Antal sidor366
SpråkSvenska

Inbunden • 2016-04-15

Get digital or die trying

 • ISBN: 9789188153319
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2016-04-15
 • Förlag: Kalla kulor förlag
 • Antal sidor: 366
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

359 kr

Ej tillgänglig

469 kr

Ej tillgänglig

394 kr

Ej tillgänglig

352 kr

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -23% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kevin K
  270 kr

  Ny

Om Get digital or die trying

Boken Get digital or die trying släpptes år 2016.

Den består av 366 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Kalla kulor förlag.

Köp Get digital or die trying begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 82 kr (23%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vi lever i en tid då digitalisering är viktigare än någonsin, och transformationen mot ett digitalt samhälle märks tydligt inom de flesta företag och organisationer. Vi kan sammanfatta den digitala transformationen med följande tre sanningar:Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliserasAllt som digitaliseras kan kopierasAllt som kopieras sjunker i värdeFler och fler branscher upplever detta, från tidningshusen till detaljhandeln, banker och konsulter. Digitaliseringen kommer att påverka allt vi vet, men frågan är hur man förhåller sig till det. Det gäller att följa med, utvecklas och återuppfinna sig själv och sin affärsidé för att ha en chans att överleva. Och det kan lätt kännas överväldigande.I Get digital or die trying får du konkreta verktyg för att kunna ta dig och ditt företag genom den digitala transformationen. Det är en bok som fokuserar på HUR du genomför både en yttre och en inre digitalisering. Den utbildar dig även i digitalt ledarskap och visar på hur du optimerar din digitala marknadsföring för att mötanya kundbehov. Det är en digital handbok som varje företagsledare behöver för att ta sig an och fullfölja sin digital resa. Är du redo för utmaningen? Lets Get digital!

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 270 kr   Spara 23% mot nypris
 Letar efter nypriser..