Geriatrisk omvårdnad - God omsorg till den äldre patienten
ISBN9789147093588
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMarit Kirkevold, Karin Brodtkorb, Anette Hylen Ranhoff
Publiceringsår2010-01-19
FörlagLiber
Antal sidor520
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-19

Geriatrisk omvårdnad - God omsorg till den äldre patienten

av Marit Kirkevold, Karin Brodtkorb och Anette Hylen Ranhoff

 • ISBN: 9789147093588
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-19
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 520
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emil M
  274 kr

  Ny

 • Nellie L
  409 kr

  Ny

 • Anneli S
  459 kr

  Ny

 • Tankosava L
  509 kr

  Bra skick

Om Geriatrisk omvårdnad - God omsorg till den äldre patienten

Boken Geriatrisk omvårdnad - God omsorg till den äldre patienten släpptes år 2010 och är skriven av Marit Kirkevold, Karin Brodtkorb och Anette Hylen Ranhoff.

Den består av 520 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Geriatrisk omvårdnad - God omsorg till den äldre patienten begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 274 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken handlar om den äldre patienten och beskriver de principer och särdrag som kännetecknar geriatrisk omvårdnad. Den innehåller särskilda kapitel om den geriatriska patienten i hemmet, i olika former av äldreboende och på sjukhus. En av delarna beskriver ett urval av de vanligaste sjukdomarna och besvären som drabbar äldre. Sista delen av boken handlar om livets slut. Läs mer Ett centralt tema i boken är förmågan att ge integritetsbevarande omvårdnad, bland annat genom att låta patienten delta i beslutsfattandet, genom att se patienten som personen bakom ålderdom och sjukdom och genom att stödja och bidra till den äldres förmåga att hantera sin situation. Hälsofrämjande och förebyggande arbete framhävs också som viktigt i allt arbete i omvårdnaden om äldre människor. I denna andra upplaga är alla kapitlen uppdaterade och omarbetade i större eller mindre grad. Ett nytt kapitel har fått plats: Osteoporos och frakturer i del IV. Det har varit en ambition att generell kunskapsutveckling återspeglas i boken, och att helheten och sammanhangen mellan delarna är tydliggjort i de olika kapitlen. Om författarna Huvudredaktörer är Marit Kirkevold, Karin Brodtkorb och Anette Hylen Ranhoff. Boken är översatt från norska och anpassad till svenska förhållanden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 274 kr
 Letar efter nypriser..