Geometri och rumsuppfattning : med Känguruproblem
ISBN9789185143184
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010
FörlagGöteborgs universitet ncm
Antal sidor267
SpråkSvenska

Häftad • 2010

Geometri och rumsuppfattning : med Känguruproblem

 • ISBN: 9789185143184
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010
 • Förlag: Göteborgs universitet ncm
 • Antal sidor: 267
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mona N
  359 kr

  Bra skick

 • Liselott H
  359 kr

  Bra skick

Om Geometri och rumsuppfattning : med Känguruproblem

Boken Geometri och rumsuppfattning : med Känguruproblem släpptes år 2010.

Den består av 267 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Göteborgs universitet ncm.

Köp Geometri och rumsuppfattning : med Känguruproblem begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Geometri och rumsuppfattning - med Känguruproblem är en problemsamling för elever i alla åldrar, från grundskolans tidiga åldrar till gymnasiets sista kurser. I boken finns uppgifter från Kängurutävlingen från åren 1999 - 2008 ordnade i följande kapitel: - Geometriska former och deras konstruktion - Operationer med former - Mätning - Mönster - Klassisk geometri Inom varje kapitel är problemen ordnade i grupper efter innehåll. Dessutom finns kommentarer för läraren om hur man kan arbeta med, utvidga och variera problemen samt lösningar. Till boken hör en CD med alla problem, så att man lätt kan göra egna arbetsblad. Boken vänder sig till alla som är intresserade av problemlösning och geometri och kan också användas för kompetensutveckling inom dessa områden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr
 Letar efter nypriser..