Genus och kultur i psykologi : teorier och tillämpningar
ISBN9789127118188
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2010-10-18
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor271
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-10-18

Genus och kultur i psykologi : teorier och tillämpningar

 • ISBN: 9789127118188
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2010-10-18
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 271
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emma A
  259 kr

  Bra skick

 • Amanda F
  309 kr

  Bra skick

Om Genus och kultur i psykologi : teorier och tillämpningar

Boken Genus och kultur i psykologi : teorier och tillämpningar släpptes år 2010.

Den består av 271 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Genus och kultur i psykologi : teorier och tillämpningar begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Jämställdhet, kulturella skillnader och samhälleliga orättvisor har debatterats flitigt under de senaste decennierna. Inom psykologiämnet har en ökad kunskap om genus, etnicitet, sexualiteter och andra sociala kategorier växt fram. Boken går igenom och diskuterar grunderna inom dessa nyskapande psykologiska teorier och metoder: kulturpsykologi, feministisk psykologi och kritisk psykologi. Författarna ger också närbilder av psykologisk forskning inom dessa fält, med fokus på det praktiska genomförandet av forskning och på de bidrag till tolkande forskning som diskursiv psykologi har gett. De ger exempel på tillämpningar inom områden som flickors och pojkars utveckling till vuxna, ojämställdhet och identitet i heterosexuella pars vardag, sexuellt tvång i heterosexuella möten, de kulturella sammanhangen kring kvinnors ätstörningar samt feministisk kritik och nyskapande av psykoterapeutiska metoder. Boken vänder sig främst till psykologistudenter och studerande inom psykoterapiutbildningar samt socionomutbildningen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr