Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan
ISBN9789127414976
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareMarie-Louise Sanner
Publiceringsår2011-02-25
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2011-02-25

Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

av Marie-Louise Sanner

 • ISBN: 9789127414976
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-02-25
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -70% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara E
  159 kr

  Bra skick

 • Célinne K
  259 kr

  Ny

Om Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

Boken Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan släpptes år 2011 och är skriven av Marie-Louise Sanner.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 375 kr (70%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Fyra allt-i-ett-böckerGénial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer.Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska. InspelningarElevinspelningarna finns under Extramaterial. De hörövningar som ingår i proven finns tillsammans med lärarhandledningen.LärarhandledningHär finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, kopieringsunderlag samt prov med facit. Lärarhandledningen laddas ner och kan delas med lärare på skolan.Kostnadsfritt extramaterialGénial fortsätter på webben! Här finns bland annat ljudfiler och webbövningar.DigitalbokDen digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback. Fördelen med den digitala allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 70% mot nypris
Ny 534 kr