Fysiologi : med relevant anatomi
ISBN9789144008356
Upplaga2
FormatInbunden
Publiceringsår2007-09-07
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor296
SpråkSvenska

Inbunden • 2007-09-07

Fysiologi : med relevant anatomi

 • ISBN: 9789144008356
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2007-09-07
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 296
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Martin A
  209 kr

  Bra skick

 • Carina å
  209 kr

  Väl använd

 • Helen N
  309 kr

  Bra skick

 • Edija I
  509 kr

  Ny

Om Fysiologi : med relevant anatomi

Boken Fysiologi : med relevant anatomi släpptes år 2007.

Den består av 296 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Fysiologi : med relevant anatomi begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken, som alltigenom är anpassad till de krav som gäller vid olika vårdutbildningar i Sverige, är i första hand avsedd att användas vid grundutbildningen av bland annat sjuksköterskor, biomedicinska analytiker och sjukgymnaster. Framställningen präglas av ett lättillgängligt och lättläst språk, men utan att förenkla komplicerade samband eller att ge avkall på noggrannheten. Olika fenomen förklaras på detaljnivå, men sätts också in i sina sammanhang. De redan tidigare rikliga illustrationerna har kompletterats med fler anatomiska bilder. Antalet pedagogiska rutor har också utökats. I bokens förord konstaterar Mats Sjöquist, professor i fysiologi vid Uppsala universitet, att de bägge författarna "har skräddarsytt en bok som vi länge har saknat". Till boken hör en interaktiv webbplats där du som student kan träna på olika frågeställningar, problemlösningar och spel för att underlätta inlärningen av anatomi och fysiologi. Där finns också illustrationsmaterial som kan användas som power point-bilder eller OH-bilder i undervisningen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..