Fysik - Fysik 1 och 2
ISBN9789144090658
Upplaga1
FormatFlexband
FörfattareJörgen Gustafsson
Publiceringsår2015-06-08
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor440
SpråkSvenska

Flexband • 2015-06-08

Fysik - Fysik 1 och 2

av Jörgen Gustafsson

  • ISBN: 9789144090658
  • Upplaga: 1
  • Format: Flexband
  • Publiceringsår: 2015-06-08
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 440
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Fysik - Fysik 1 och 2

Boken Fysik - Fysik 1 och 2 släpptes år 2015 och är skriven av Jörgen Gustafsson.

Den består av 440 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Fysik - Fysik 1 och 2 begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

På ett kärnfullt och lättillgängligt sätt presenteras här gymnasieskolans kurser Fysik 1 och Fysik 2 i enlighet med GY2011. Huvudmålen för denna lärobok är två: att ge en tydlig och logisk presentation av grundläggande begrepp och principer inom fysik, samt att stärka förståelsen för de begreppen och principerna genom vardagsnära tillämpningar. Fysik placerar också ämnet i ett historiskt perspektiv, i nutid och i framtiden genom exempel från aktuell forskning. Boken inleds med en del som behandlar fysikens karaktär och grunder.Fysik kan användas på gymnasiet, Komvux, basår och andra kurser på högskolenivå vars innehåll motsvarar Fysik 1 och Fysik 2.? Boken innehåller även ett rikt övningsmaterial som kompletteras med ett digitalt material som innehåller lösningar till bokens övningar, ytterligare övningar, en formelsamling och bokens figurer. Material avsett för läsaren finns på bokens hemsida, lärarmaterial tillhandahålls via kontakt med förlaget.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny från 552 kr