Funktionell svensk grammatik Övningsbok
ISBN9789147105243
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareMaria Bolander
Publiceringsår2012-07-31
FörlagLiber AB
Antal sidor72
SpråkSvenska

Häftad • 2012-07-31

Funktionell svensk grammatik Övningsbok

av Maria Bolander

 • ISBN: 9789147105243
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-07-31
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 72
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 2 säljare -71% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Peter E
  129 kr

  Bra skick

 • Sandra A
  134 kr

  Ny

Om Funktionell svensk grammatik Övningsbok

Boken Funktionell svensk grammatik Övningsbok släpptes år 2012 och är skriven av Maria Bolander.

Den består av 72 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Funktionell svensk grammatik Övningsbok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 170 kr (71%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Självinstruerande övningsuppgifter med facitBoken innehåller övningsuppgifter med facit till samtliga kapitel i kursboken Funktionell svensk grammatik (Best.nr 47-10525-0).Läs merFunktionell svensk grammatik, kursbok och övningsbok, ger grundläggande kunskaper i svenskans byggnad på de olika nivåerna:- ordsemantik- artikulatorisk fonetik och fonologi- morfologi (om ordbildning, ordklasserna och deras former och användning)- syntax (om fraser, satsled och satser)- textbyggnad (om positionsgrammatik och ordföljd)Böckerna är framför allt avsedda att användas på högskolans grundkurser i svenska och i lärarutbildningen, men de kan också vara till glädje för alla som är nyfikna på när och hur vi använder svenskans olika grammatiska möjligheter.Om författarnaMaria Bolander är docent i nordiska språk. Hon har bedrivit forskning inom grammatik, barnboksspråk och andraspråksinlärning och varit verksam vid Umeå och Stockholms universitet, Minnesota University i USA och Tokai University i Japan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 70 kr   Spara 71% mot nypris
Ny från 240 kr