Fritidshemmet : fritidslärarens uppdrag på fritidshemmet och i skolan
ISBN9789144068954
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnn S Pihlgren
Publiceringsår2011-03-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor331
SpråkSvenska

Häftad • 2011-03-30

Fritidshemmet : fritidslärarens uppdrag på fritidshemmet och i skolan

av Ann S Pihlgren

 • ISBN: 9789144068954
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-03-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 331
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ann-Catrin P
  309 kr

  Bra skick

 • Connie M
  309 kr

  Bra skick

Om Fritidshemmet : fritidslärarens uppdrag på fritidshemmet och i skolan

Boken Fritidshemmet : fritidslärarens uppdrag på fritidshemmet och i skolan släpptes år 2011 och är skriven av Ann S Pihlgren.

Den består av 331 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Fritidshemmet : fritidslärarens uppdrag på fritidshemmet och i skolan begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken är en introduktion till fritidshemmets villkor - styrning, lagarbete och arbetsmiljö - och fördjupar viktiga delar av fritidslärares yrkesroll, kunskap och kompetens. Boken består av fristående texter, där forskare, undervisare, rektorer och ledarskapskonsulter bidrar med kunskap från forskning och beprövad erfarenhet. Områden som behandlas är:demokrati- och värdegrundsuppdraget samt hur lärare går till väga för att öka barns inflytande och ansvar i vardagenbarns lek, kreativitet och intressen samt hur vuxnas förhållningssätt och utformning av miljöer kan stödja eller försvåra barns möjligheter till egna initiativhur lärare arbetar tematiskt i samverkan mellan fritidshemmet och skolans olika ämnesområdenhur verksamheten på fritidshemmet styrs och utvecklas genom ett hälsoperspektiv för hela skolan, tydligt målfokus och effektiv resursanvändninghur fritidspedagogiken, yrkesrollen och synen på barn utvecklats historiskt från 1800-talets arbetsstuga till dagens lärande i samverkan med skolan. Boken vänder sig till studerande på lärarutbildning med inriktning mot fritidshem och till arbetslag i kompetensutveckling. Den kan också läsas med behållning av föräldrar, rektorer och politiker som vill veta mer om fritidspedagogik. Varje kapitel avslutas med frågor som uppmuntrar till fortsatt bearbetning och diskussion av innehållet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr
 Letar efter nypriser..