Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats
ISBN9789144027517
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBosse Angelöw
Publiceringsår2002-09-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor195
SpråkSvenska

Häftad • 2002-09-10

Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats

av Bosse Angelöw

 • ISBN: 9789144027517
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-09-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 195
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carina E
  109 kr

  Bra skick

 • Kristina H
  159 kr

  Bra skick

Om Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats

Boken Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats släpptes år 2002 och är skriven av Bosse Angelöw.

Den består av 195 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Friskare arbetsplatser - Att utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Blir vi sjuka på jobbet?Långtidssjukskrivningar och förtidspensioneringar kan ju tyda på det. Men det behöver inte vara så, menar Bosse Angelöw. Det existerar kanske ingen mirakelkur, men däremot finns många olika individuella, grupporienterade och organisatoriska strategier som kan genomföras för att skapa friskare arbetsplatser. Denna upplyftande bok handlar om vad ledning, chefer och medarbetare tillsammans kan göra för att skapa en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats. Att fokusera på det ”friska” är ett genomgående tema, liksom att lyfta fram hälsofrämjande processer och friskhetsfaktorer. Dessutom presenteras olika organisatoriska framgångsfaktorer som kan bidra till en friskare arbetsplats. Strategierna illustreras med arbetsplatser som har lyckats sänka sjukfrånvaron. I boken beskrivs också olika individuella och gruppbaserade framgångsfaktorer för att skapa hälsosamma arbetsplatser. Boken lämpar sig för olika högskolekurser och personalutbildningar där kunskaper behövs om hur man kan utveckla en attraktiv, hälsosam och välfungerande arbetsplats. Den är också användbar för arbetsmiljöansvariga och andra som önskar skapa friskare arbetsplatser.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..