Freds- och konfliktkunskap
ISBN9789144041438
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår2004-05-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor466
SpråkSvenska

Häftad • 2004-05-05

Freds- och konfliktkunskap

 • ISBN: 9789144041438
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-05-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 466
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna F
  239 kr

  Ny

Om Freds- och konfliktkunskap

Boken Freds- och konfliktkunskap släpptes år 2004.

Den består av 466 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Freds- och konfliktkunskap begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

De förhoppningar om en fredligare värld som följde efter kalla krigets slut har definitivt grusats efter 11 september, 2001. Den internationella terrorismen har hamnat högt på världens agenda och bidragit till att de globala rustningarna har ökat kraftigt igen. Konflikterna har minskat i antal och förändrat karaktär, från internationella till interna identitetskonflikter där civila i ökande grad är offer. Antalet dödsoffer på grund av svält, undernäring och brist på mediciner befinner sig på samma oacceptabelt höga nivå som tidigare. FN och andra internationella organisationer har marginaliserats och kan därför inte spela den centrala roll för att upprätthålla en global rättsordning och för att lösa konflikter, som förespeglats efter kalla krigets slut. Boken, som här förligger i sin fjärde omarbetade upplaga, behandlar både grundläggande och aktuella problem i internationella relationer mot denna bakgrund. Den är främst avsedd för grundläggande högskole- och universitetsutbildningar i samhällsvetenskapliga ämnen som statsvetenskap, freds- och konfliktkunskap, sociologi och historia, samt i övriga ämnen som tar upp globala frågor. Fjärde upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr
 Letar efter nypriser..