Från Platon till kriget mot terrorismen : de politiska idéernas historia
ISBN9789100107888
Upplaga14
FormatHäftad
FörfattareSven-Eric Liedman
Publiceringsår2005-08-16
FörlagBonnierförlagen
Antal sidor343
SpråkSvenska

Häftad • 2005-08-16

Från Platon till kriget mot terrorismen : de politiska idéernas historia

av Sven-Eric Liedman

 • ISBN: 9789100107888
 • Upplaga: 14
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-08-16
 • Förlag: Bonnierförlagen
 • Antal sidor: 343
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Christopher S
  159 kr

  Bra skick

Om Från Platon till kriget mot terrorismen : de politiska idéernas historia

Boken Från Platon till kriget mot terrorismen : de politiska idéernas historia släpptes år 2005 och är skriven av Sven-Eric Liedman.

Den består av 343 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bonnierförlagen.

Köp Från Platon till kriget mot terrorismen : de politiska idéernas historia begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

År 1972 utkom en bok med titeln "Från Platon till Lenin : de politiska idéernas historia" skriven av idéhistorikern Sven-Eric Liedman, sedermera känd professor och författare till uppmärksammade böcker som "I skuggan av framtiden : modernitetens idéhistoria" (Augustvinnare 1997) och "Ett oändligt äventyr : om människans kunskaper". "Från Platon ..." har blivit något av ett standardverk om de ledande politiska tänkarna genom tiderna. Det är en bok som följt med sin tid, och under årens lopp har titeln ändrats i takt med ämnets uppdatering. Vid förra titelbytet fick den heta "Från Platon till kommunismens fall" medan denna utgåva, den fjortonde omarbetningen, hinner fram till en av de mest genomgripande händelserna i modern historia - 11 september 2001 - och har titeln "Från Platon till kriget mot terrorismen".

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr