Från Pax Romana till Pax Americana : Europa och världsordningen
ISBN9789189449848
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2005-08-22
FörlagSantérus Förlag
Antal sidor190
SpråkSvenska

Häftad • 2005-08-22

Från Pax Romana till Pax Americana : Europa och världsordningen

 • ISBN: 9789189449848
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-08-22
 • Förlag: Santérus Förlag
 • Antal sidor: 190
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -53% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna F
  134 kr

  Ny

 • Mattias W
  159 kr

  Ny

 • Elin K
  159 kr

  Ny

Om Från Pax Romana till Pax Americana : Europa och världsordningen

Boken Från Pax Romana till Pax Americana : Europa och världsordningen släpptes år 2005.

Den består av 190 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Santérus Förlag.

Köp Från Pax Romana till Pax Americana : Europa och världsordningen begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 151 kr (53%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Världsordningen är i kris. Nationalstatssystemet undermineras av globaliseringen. De multilaterala principerna för umgänget mellan stater åsidosätts. Samtidigt går Europa in i sin djupaste kris sedan EU:s tillkomst. Vilken världsordning kan vi då vänta oss i framtiden? Denna bok handlar om internationella politiska ordningar i historia, nutid och framtid, med tonvikten lagd på Europas roll. Europas historia skildras från antikens imperier och medeltidens feodala samhällen fram till den »nya« westfaliska ordningen, grundlagd genom den westfaliska freden 1648. Om den nuvarande krisen kan lösas har Europa möjligheter att utforma en »ny« ordning. Denna ordning, baserad på EU:s långsiktiga och systematiska byggande av regioner och relationer mellan regioner, skulle kunna bli den framtida världsordningen. Multiregionalism som alternativ till Pax Americana! Denna andra upplaga har omstrukturerats något och uppdaterats med hänsyn till den senaste händelseutvecklingen i Europa och USA.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 134 kr   Spara 53% mot nypris
Ny 285 kr