Från lärandets loopar till lärande organisationer
ISBN9789144042411
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareOtto Granberg, Jon Ohlsson
Publiceringsår2009-08-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor134
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-14

Från lärandets loopar till lärande organisationer

av Otto Granberg och Jon Ohlsson

 • ISBN: 9789144042411
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 134
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mia A
  159 kr

  Bra skick

 • Christoffer E
  159 kr

  Bra skick

 • Helena H
  159 kr

  Bra skick

 • Petra J
  159 kr

  Bra skick

 • Linnea N
  209 kr

  Bra skick

Om Från lärandets loopar till lärande organisationer

Boken Från lärandets loopar till lärande organisationer släpptes år 2009 och är skriven av Otto Granberg och Jon Ohlsson.

Den består av 134 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Från lärandets loopar till lärande organisationer begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok handlar om den cirkelformade rörelse som är grunden i det erfarenhetsbaserade lärandet: jag är med om någonting, jag reflekterar över detta, jag skapar begrepp och generaliserar samt prövar dessa begrepp i nya situationer. Det nya testet inleder en ny cirkel. Från lärandets loopar till lärande organisationer ger en överblick och presenterar teorier och forskning om erfarenhetsbaserat lärande på individ-, grupp- och organisationsnivå. Klassiska pedagoger som Jean Piaget, John Dewey och Kurt Lewin är utgångspunkt för en beskrivning av hur tänkandet kring individuellt och kollektivt lärande utvecklats. Historieskrivningen mynnar ut i de senaste rönen och aktuell teoribildning i forskningen om lärande organisationer och organisatoriskt lärande. Här presenteras även den kritik som riktats mot föreställningen om den lärande organisationen under senare tid. I denna kraftigt reviderade upplaga har ny teoribildning och nya perspektiv tillkommit. Från lärandets loopar till lärande organisationer vänder sig till studenter inom pedagogik och personal- och arbetslivsprogram och kan med fördel användas för praktiskt utvecklingsarbete i organisationer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..