Från datainsamling till rapport : att göra en statistisk undersökning
ISBN9789144043524
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår2005-08-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor411
SpråkSvenska

Häftad • 2005-08-30

Från datainsamling till rapport : att göra en statistisk undersökning

 • ISBN: 9789144043524
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-08-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 411
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jonatan W
  204 kr

  Bra skick

 • Tobias H
  209 kr

  Ny

Om Från datainsamling till rapport : att göra en statistisk undersökning

Boken Från datainsamling till rapport : att göra en statistisk undersökning släpptes år 2005.

Den består av 411 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Från datainsamling till rapport : att göra en statistisk undersökning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 204 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna femte upplaga är en kraftigt utökad och helt aktualiserad genomgång av de olika stegen i en statistisk undersökning. Detta är en bok som beskriver och diskuterar planering, konstruktion av frågeformulär inklusive hur svarsprocessen går till både när enskilda personer och företag svarar, kodning, olika datainsamlingsmetoder, val av urvalsmetod, hur fel i undersökningar skall undvikas och till sist hur rapporten bör skrivas. Begreppet statistisk undersökning är nu utvidgat till att även omfatta grunderna i experiment, kvasiexperiment och epidemiologi samt kvalitativa undersökningar. Övningsuppgifterna är till största delen aktualiserade och till kapitlet om urvalsmetoder har ett stort antal nya tillkommit. Boken i första hand avsedd för undersökningsmetodik och urvalsmetoder men kan också rekommenderas som en metodbok för studerande allt från grundkurser till forskarnivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 204 kr