Fotboll och huliganism i Skandinavien
ISBN9789185645107
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010-05-31
FörlagBokförlaget idrottsforum.org
Antal sidor158
SpråkSvenska

Häftad • 2010-05-31

Fotboll och huliganism i Skandinavien

 • ISBN: 9789185645107
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-05-31
 • Förlag: Bokförlaget idrottsforum.org
 • Antal sidor: 158
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -38% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Andreas H
  159 kr

  Ny

 • Michaela L
  179 kr

  Ny

Om Fotboll och huliganism i Skandinavien

Boken Fotboll och huliganism i Skandinavien släpptes år 2010.

Den består av 158 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget idrottsforum.org.

Köp Fotboll och huliganism i Skandinavien begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 96 kr (38%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

De skandinaviska länderna är lika i en rad hänseenden, exempelvis samhällsstruktur, lagstiftning och kultur. Också när det gäller fotboll finns stora likheter ? Danmark, Norge och Sverige introducerades ungefär samtidigt under 1970- och 80-talen till den engelska fotbollen och dess supporterkultur i de i TV varje vecka återkommande Sportslørdag, Tippekampen, respektive Tipsextra. Senare, på 1990-talet, kunde skandinaviska fotbollsintresserade bekanta sig med den italienska ligafotbollens visuella fankultur. Förhållanden och företeelser inom europeisk fotbollskultur gjorde starkt intryck på den skandinaviska publiken. Detta till trots har utvecklingen av supporterkultur och fotbollsrelaterade oroligheter utvecklats asymmetriskt.I Fotboll och huliganism i Skandinavien presenteras ett antal inspel från olika utgångspunkter till debatten om huliganism i de skandinaviska länderna. Fotbollens supporterkulturer och oroligheter i anslutning eller med anknytning till fotboll är ett växande forskningsområde. I denna antologin samlas kompetenser av skilda slag i syfte att nå en bättre förståelse för fenomenet.Antologin är redigerad av JONAS HAVELUND, LISE JOERN och KRISTIAN RASMUSSEN vid forskningsenheten Sport og Kropskultur, Institut for Idræt vid Aarhus Universitet i Danmark.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 38% mot nypris
Ny från 255 kr