Förvaltningsrätt : en introduktion för professionsutbildningar
ISBN9789147096688
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareLars Zanderin, Annika Staaf
Publiceringsår2011-02-22
FörlagLiber AB
Antal sidor124
SpråkSvenska

Häftad • 2011-02-22

Förvaltningsrätt : en introduktion för professionsutbildningar

av Lars Zanderin och Annika Staaf

 • ISBN: 9789147096688
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-02-22
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 124
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elin A
  79 kr

  Ny

 • Ida N
  129 kr

  Ny

 • Linn H
  179 kr

  Ny

 • Soheil S
  179 kr

  Bra skick

 • Nina M
  209 kr

  Ny

Om Förvaltningsrätt : en introduktion för professionsutbildningar

Boken Förvaltningsrätt : en introduktion för professionsutbildningar släpptes år 2011 och är skriven av Lars Zanderin och Annika Staaf.

Den består av 124 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Förvaltningsrätt : en introduktion för professionsutbildningar begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 20 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken ger en introduktion till de delar av förvaltningsrätten som berör myndighetsorganisationer som på olika sätt behandlar och ger service till människor i sitt arbete, så kallade människobehandlande organisationer. Läs mer Boken tar i tur och ordning upp den offentliga rätten (den konstitutionella rätten) och de olika offentliga regelsystemen (föreskrifterna), organisationen av den offentliga verksamheten, rättssäkerhet, offentlighetsprincipen och sekretess, förvaltningslagens centrala delar och begrepp samt olika former av överklagande av beslut. Förvaltningsrätt är lämplig som kurslitteratur vid utbildningar inom socialt arbete och omvårdnad, polisutbildningar och psykologprogram samt andra samhälls- och beteendevetenskapliga utbildningar. Boken passar även för olika former av personalutbildningar. Om författarna Annika Staaf är jur. kand. och fil.dr i rättssociologi samt universitetslektor i juridik vid Malmö högskola samt knuten till Linnéuniversitetet. Lars Zanderin är dr lic. i statsvetenskap, fil.dr i rättssociologi samt universitetslektor (em.) i politologi vid Linnéuniversitet samt knuten till Enheten för rättssociologi vid Lunds universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 20 kr