Första vinboken
ISBN9789189614147
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2003-09-01
FörlagMillhouse Förlag
Antal sidor96
SpråkSvenska

Häftad • 2003-09-01

Första vinboken

 • ISBN: 9789189614147
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-09-01
 • Förlag: Millhouse Förlag
 • Antal sidor: 96
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tina N
  133 kr

  Ny

Om Första vinboken

Boken Första vinboken släpptes år 2003.

Den består av 96 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Millhouse Förlag.

Köp Första vinboken begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 133 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En komprimerad populär-utgåva av En Värld av Vin - Vinguiden och Vinskolan. Här finns det mesta som vindrickaren vill veta om vin - i korthet. Från vinprovning till all världens vinländer och vinregioner. Lättsamt och pedagogiskt upplagd med närmare 300 foton och kartor. Färsta Vinboken är den perfekta boken för alla som vill börja lära sig mer om vinets underbara värld. Några kapitelrubriker: Lär dig prova vin - Druvan, vinets hjärta - Året i vingården - Så här görs vin - Hantering och Servering - Att lagra vin - Vin och mat - Vin och hälsa - VinVärlden i korthet "Ett koncentrat av grundläggande kunskaper ... känns heltäckande, trots relativt få sidor. Toppen som faktabok som man startar en vincirkel med några vänner." - Expressen, Gunilla Hultgren Karell "En mycket instruktiv och behändig bok, där man faktiskt kan lära sig det mesta i korthet." - Apéritif

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 133 kr