Förstå socialt arbete (bok med eLabb)
ISBN9789147093168
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2010-08-13
FörlagLiber AB
Antal sidor415
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-13

Förstå socialt arbete (bok med eLabb)

 • ISBN: 9789147093168
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-13
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 415
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Helen B
  259 kr

  Bra skick

 • Zerina O
  499 kr

  Ny

Om Förstå socialt arbete (bok med eLabb)

Boken Förstå socialt arbete (bok med eLabb) släpptes år 2010.

Den består av 415 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Förstå socialt arbete (bok med eLabb) begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är socialt arbete? Ja, den här boken ska göra det lite svårare för dig att ge ett svar på den frågan! Åtminstone ett enkelt svar. För socialt arbete är så mycket och så varierande. Att vara socialarbetare är att ha en arbetsuppgift och ett ansvar som kan vara livsavgörande för den människa man samarbetar med. Just därför är det sociala arbetet ett så fascinerande professionsfält! Med boken följer eLabbet, som är ett webbaserat studiestöd. eLabbet för Förstå socialt arbete innehåller ca 115 instuderingsfrågor och ca 10 relevanta praktikfall. Här kan man träna på viktiga ord, begrepp och fakta och få omedelbar feedback. Här kan man också tillämpa sina kunskaper på verklighetsorienterade praktikfall. eLabbet innehåller dessutom interaktiva kunskapstester med slumpade testfrågor där man kan repetera sina kunskaper samt få läs- och länktips. Aktiveringskod följer med boken. För mer information om eLabbet samt inloggning, gå till www.liber.se/elabbet. Läs mer Det sociala arbetet lämnar inte den professionella aktören, socialarbetaren oberörd. Vi förändras och utvecklas med arbetet, och vi genomgår professionella kriser. Att vara socialarbetare innebär en utmaning och det vi sätter på spel är den egna personen och den egna självuppfattningen. Det sociala arbetet spänner över stora kunskapsområden och en mängd arbetsuppgifter, som kan vara av mycket olika karaktär. Vi befinner oss i ett spänningsfält mellan de stora sociala perspektiven på samhället och det psykologiska djupseendet beträffande den enskilda människan. Förstå socialt arbete är en grundbok om socialt arbete, som det finns skäl att återvända till under hela utbildningstiden. Den teoretiska grundtonen gör boken intressant även för praktiskt verksamma socialarbetare. Om författarna Bengt Börjeson är professor i socialt arbete vid Ersta Sköndal högskola. Under sin mångåriga karriär har han även varit professor i socialt arbete vid universiteten i Umeå och Stockholm, samt rektor för Lärarhögskolan i Stockholm. Han har också under många år arbetat vid och varit chef för Barnbyn Skå. eLabbet är utvecklat av Pernilla Liedgren Dobronravoff, lektor i socialt arbete vid Ersta Sköndal högskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr