Förstå socialt arbete
ISBN9789147094899
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2010-08-04
FörlagLiber AB
Antal sidor560
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-04

Förstå socialt arbete

 • ISBN: 9789147094899
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-04
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 560
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marcus J
  209 kr

  Bra skick

 • Johan D
  209 kr

  Ny

Om Förstå socialt arbete

Boken Förstå socialt arbete släpptes år 2010.

Den består av 560 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Förstå socialt arbete begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är socialt arbete? Ja, den här boken ska göra det lite svårare för dig att ge ett svar på den frågan! Åtminstone ett enkelt svar. För socialt arbete är så mycket och så varierande. Att vara socialarbetare är att ha en arbetsuppgift och ett ansvar som kan vara livsavgörande för den människa man samarbetar med. Just därför är det sociala arbetet ett så fascinerande professionsfält! Läs mer Det sociala arbetet lämnar inte den professionella aktören, socialarbetaren oberörd. Vi förändras och utvecklas med arbetet, och vi genomgår professionella kriser. Att vara socialarbetare innebär en utmaning och det vi sätter på spel är den egna personen och den egna självuppfattningen. Det sociala arbetet spänner över stora kunskapsområden och en mängd arbetsuppgifter, som kan vara av mycket olika karaktär. Vi befinner oss i ett spänningsfält mellan de stora sociala perspektiven på samhället och det psykologiska djupseendet beträffande den enskilda människan. Förstå socialt arbete är en grundbok om socialt arbete, som det finns skäl att återvända till under hela utbildningstiden. Den teoretiska grundtonen gör boken intressant även för praktiskt verksamma socialarbetare. Om författarna Bengt Börjeson är professor i socialt arbete vid Ersta Sköndal högskola. Under sin mångåriga karriär har han även varit professor i socialt arbete vid universiteten i Umeå och Stockholm, samt rektor för Lärarhögskolan i Stockholm. Han har också under många år arbetat vid och varit chef för Barnbyn Skå. Recensioner "I dess helhet en utomordentligt stimulerande, perspektivöppnande, forskningsanknuten, reflektionsrik, helande och vägvisande bok att ha som följeslagare och dialogpartner för såväl socionomstuderanden under hela dennes utbildning som den praktiskt verksamme socialarbetaren." Lektör Bosse Forsén BJT Häftepos 08120161 "En av de mest fascinerade böcker jag öppnat på länge. En nestor i socialt arbete har gett ut sitt magnum opus. Läs det!" Jan Ramström i tidningen Socialpolitik nr 4, 2008

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..