Förskollärarkompetens i förändring
ISBN9789144105338
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2015-01-26
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor144
SpråkSvenska

Häftad • 2015-01-26

Förskollärarkompetens i förändring

 • ISBN: 9789144105338
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-01-26
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 144
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -13% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mashal B
  259 kr

  Bra skick

Om Förskollärarkompetens i förändring

Boken Förskollärarkompetens i förändring släpptes år 2015.

Den består av 144 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Förskollärarkompetens i förändring begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 40 kr (13%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Idag vet vi vad förskollärare förväntas göra i förskolan och vilka aktiviteter som pågår där. Däremot är kunskapen om hur och varför förskollärare gör vad de gör begränsad. Ändå finns det en bred enighet bland praktiker, politiska beslutsfattare och forskare om att förskolans kvalitet och barnens lärande är beroende av välutbildad, erfaren och kompetent personal.Att vara förskollärare innebär att man ständigt är beredd att tillägna sig de specifika kunskaper och färdigheter som behövs vid en viss tid och i ett visst sammanhang. Genom författarnas tydliga resonemang och tankeväckande exempel ger boken fördjupad kunskap och förståelse av hur förskollärares kompetens kommer till uttryck i förskolans praktik, men också vad en genomgripande kompetensutveckling bör ta avstamp i. Förskollärarkompetens i förändring vänder sig främst till förskollärarstudenter, verksamma förskollärare och förskolechefer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr   Spara 13% mot nypris
Ny från 299 kr