Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning
ISBN9789144309521
FormatHäftad
FörfattareBo Davidson, Runa Patel
Publiceringsår1994
Antal sidor116
SpråkSvenska

Häftad • 1994

Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning

av Bo Davidson och Runa Patel

 • ISBN: 9789144309521
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1994
 • Antal sidor: 116
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria C
  99 kr

  Bra skick

 • Anita N
  99 kr

  Ny

 • Yvonne H
  134 kr

  Bra skick

Om Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning

Boken Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning släpptes år 1994 och är skriven av Bo Davidson och Runa Patel.

Den består av 116 sidor och är skriven på svenska.

Köp Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 99 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna introduktionsbok i forskningsmetodik beskrivs på ett enkelt och konkret sätt hur man planerar, genomför och rapporterar en mindre undersökning. Oavsett om man gör en utredning, bedriver ett forsknings- eller utvecklingsarbete eller genomför ett projektarbete i utbildningssyfte bör vissa metodiska krav uppfyllas. Författarna ger praktisk vägledning genom forskningsprocessens alla faser, från det att ett problemområde har identifierats till dess att undersökningen rapporteras. I särskilda avsnitt behandlas vetenskapsteoretiska frågor, problemformulering, tekniker för insamling av information, kvantitativa och kvalitativa bearbetningar av den insamlade informationen samt rapportens utformning. Boken är avsedd för studerande i samhälls- och beteendevetenskapliga ämnen som för första gången ska genomföra en vetenskaplig undersökning. Den är därmed lämplig för grundläggande kurser i forskningsmetodik inom t.ex. vård- och lärarutbildningar, i sociologi, pedagogik, statsvetenskap och psykologi. I denna andra upplaga har ett avsnitt om granskning av forskningsrapporter tillkommit.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 99 kr