Forskningsmetodik för socialvetare
ISBN9789127109650
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareKatarina Jacobsson, Hans Swärd, Anna Meeuwisse, Rosmari Eliasson-Lappalainen
Publiceringsår2008-09-29
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor254
SpråkSvenska

Inbunden • 2008-09-29

Forskningsmetodik för socialvetare

av Katarina Jacobsson, Hans Swärd, Anna Meeuwisse och Rosmari Eliasson-Lappalainen

 • ISBN: 9789127109650
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2008-09-29
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 254
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linnea S
  259 kr

  Bra skick

 • Rudina K
  289 kr

  Bra skick

Om Forskningsmetodik för socialvetare

Boken Forskningsmetodik för socialvetare släpptes år 2008 och är skriven av Katarina Jacobsson, Hans Swärd, Anna Meeuwisse och Rosmari Eliasson-Lappalainen.

Den består av 254 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Forskningsmetodik för socialvetare begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vilka är de särskilda utmaningarna och problemen i socialvetenskaplig forskning? Vilka perspektiv och redskap kan användas då man forskar om sociala problem, människobehandlande organisationer, omsorgsrelationer eller om det sociala arbetets praktik? Boken Forskningsmetodik för socialvetare är tänkt att fungera som vägvisare till olika perspektiv och sätt att arbeta inom det socialvetenskapliga fältet. Den behandlar forskningstraditioner som fallstudier, vardagslivsforskning, biografi-, berättelse- och emotionsforskning. Det ges även exempel på olika typer av material som kan användas i kunskapssökandet: akt-, vinjett- och internetforskning. Boken behandlar också interventions- och utvärderingsforskning, komparativ välfärdsforskning och den idag högst aktuella frågan om evidensbasering. Ett avslutande kapitel ägnas åt etiska dilemman och överväganden. Antologin är en orienterande kursbok och avsedd som ett konkret metodologiskt stöd för studerande på såväl grundnivå som avancerad nivå. Anna Meeuwisse är professor i socialt arbete vid Malmö högskola. Hans Swärd är professor i socialt arbete vid Lunds universitet, där också Rosmari Eliasson-Lappalainen, professor emerita, och Katarina Jacobsson, universitetslektor, är verksamma. Antologins 21 medverkande författare representerar ett flertal institutioner för socialt arbete, sociologi och andra socialvetenskapliga ämnen. Samtliga är forskare och har aktivt bidragit till utvecklingen av sina forskningsområden. Denna titel är en beställningsvara, vilket innebär att den trycks först när en order läggs. Leveranstid är 5-8 vardagar. I övrigt är det ingen skillnad mot andra tryckta böcker.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr
 Letar efter nypriser..