Forskningsmetoder i socialt arbete
ISBN9789144033198
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareJohn Lilja, Sam Larsson, Katarina Mannheimer
Publiceringsår2005-02-08
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor426
SpråkSvenska

Häftad • 2005-02-08

Forskningsmetoder i socialt arbete

av John Lilja, Sam Larsson och Katarina Mannheimer

 • ISBN: 9789144033198
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-02-08
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 426
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

418 kr

Ej tillgänglig

539 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare -71% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda H
  179 kr

  Bra skick

 • Ida N
  179 kr

  Bra skick

 • Carina P
  209 kr

  Bra skick

 • Nathalie S
  229 kr

  Bra skick

 • Emilie E
  259 kr

  Bra skick

 • Mona T
  259 kr

  Bra skick

Om Forskningsmetoder i socialt arbete

Boken Forskningsmetoder i socialt arbete släpptes år 2005 och är skriven av John Lilja, Sam Larsson och Katarina Mannheimer.

Den består av 426 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Forskningsmetoder i socialt arbete begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 298 kr (71%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Forskningsmetoder i socialt arbete diskuterar olika typer av metodrepertoarer som kan vara användbara vid forskning inom samhällsvetenskap i allmänhet och socialt arbete i synnerhet. Antologin syftar till att ge en första introduktion till olika metodstrategier, kvalitativa och kvantitativa metoder, olika specialmetoder, rättsvetenskaplig metod, metaanalyser, fokusgrupper, fallstudiemetodik, videoanalyser, organisationsanalys samt multidimensionell forskning och analys. Antologin diskuterar även helt kort några olika former av utvärderingsinsatser. Sammantaget utgör boken en ”metodverktygslåda” för studenter och forskare. Boken är i huvudsak skriven av verksamma lärare och forskare vid institutionen för socialt arbete, Stockholms universitet, men även andra institutioner och universitet är representerade. Antologin vänder sig främst till studerande på grundkursnivå vid universitet och högskolor, särskilt vid socialhögskolor. Även yrkesverksamma socialarbetare, psykologer och vårdpersonal som skall genomföra mindre undersökningar eller utredningar kan ha stor nytta av denna introducerande metodantologi. Mer information om våra bokserier och övriga böcker inom ämnesområdet finns på webbplatsen Handikapp och funktionshinder.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 120 kr   Spara 71% mot nypris
 Letar efter nypriser..