Forskningshandboken : för småskaliga forskningsprojekt inom samhällsvetenskaperna
ISBN9789144109145
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareMartyn Denscombe
Publiceringsår2016-01-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor488
SpråkSvenska

Häftad • 2016-01-12

Forskningshandboken : för småskaliga forskningsprojekt inom samhällsvetenskaperna

av Martyn Denscombe

 • ISBN: 9789144109145
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-01-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 488
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria K
  259 kr

  Ny

 • Alexander J
  309 kr

  Bra skick

Om Forskningshandboken : för småskaliga forskningsprojekt inom samhällsvetenskaperna

Boken Forskningshandboken : för småskaliga forskningsprojekt inom samhällsvetenskaperna släpptes år 2016 och är skriven av Martyn Denscombe.

Den består av 488 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Forskningshandboken : för småskaliga forskningsprojekt inom samhällsvetenskaperna begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Forskningshandboken ger en lättillgänglig och innehållsrik intro duktion till grunderna i samhällsforskning. Här presenteras de huvudsakliga infallsvinklarna och tillvägagångssätten vid samhällsforskning och de metoder som forskare vanligtvis använder i samhälls vetenskaperna. Boken är utmärkt för förstagångsforskaren som söker vägledning i de frågor som bör övervägas och de fallgropar som bör undvikas när man tar itu med forskningsprojekt inom samhällsvetenskaperna. Boken ger: * en tydlig och lättbegriplig introduktion till metoder för datainsamling och dataanalys * förklaringar till och råd om de viktiga beslut som forskare måste fatta * en mängd oumbärliga checklistor. Denna fjärde svenska upplaga är kraftigt omarbetad och innehåller nya kapitel om livsloppsperspektiv och litteraturöversikter. Dessutom är kapitlet om kvantitativa data uppdaterat och utökat.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr