Forskningsetik och perspektivval
ISBN9789144266121
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår1995-02-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor204
SpråkSvenska

Häftad • 1995-02-18

Forskningsetik och perspektivval

 • ISBN: 9789144266121
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1995-02-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 204
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ingela H
  189 kr

  Ny

 • Malin F
  239 kr

  Bra skick

Om Forskningsetik och perspektivval

Boken Forskningsetik och perspektivval släpptes år 1995.

Den består av 204 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Forskningsetik och perspektivval begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 189 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken handlar om forskning som praktisk verksamhet. Den behandlar olika samhällsvetenskapliga forskningstraditioner och deras olika syn på människan, samhället och kunskapen och diskuterar mot den bakgrunden forskningens förhållande till praxiskunskapen och olika parter i den studerade verkligheten. Boken tar upp frågor som:– Kan forskaren vara neutral? Om inte. Vem skall hon/han i så fall vara trogen? Och i så fall. Hur trogen?– Har vanlig mänsklig moral med forskning att göra?– Har det någon betydelse om forskaren och ”de beforskade” är kvinnor eller män?Detta är en andra omarbetad och utvidgad upplaga av boken. Den har blivit mycket använd i forskarutbildningar och forskningsförberedande kurser såväl som i grundutbildningar och vidareutbildningar vid socialhögskolor, vård- och lärarhögskolor och i andra sammanhang där den möter människor som intresserar sig för vad social forskning kan och bör vara för slags verksamhet.Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 189 kr