Försäkring och ansvarsfördelning : om förhållandet mellan försäkring och kommersiella leverans- och entreprenadavtal : version II
ISBN9789176786390
FormatInbunden
Publiceringsår2006-09-15
FörlagIustus
Antal sidor325
SpråkSvenska

Inbunden • 2006-09-15

Försäkring och ansvarsfördelning : om förhållandet mellan försäkring och kommersiella leverans- och entreprenadavtal : version II

 • ISBN: 9789176786390
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2006-09-15
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 325
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -62% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexandra R
  159 kr

  Ny

Om Försäkring och ansvarsfördelning : om förhållandet mellan försäkring och kommersiella leverans- och entreprenadavtal : version II

Boken Försäkring och ansvarsfördelning : om förhållandet mellan försäkring och kommersiella leverans- och entreprenadavtal : version II släpptes år 2006.

Den består av 325 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Försäkring och ansvarsfördelning : om förhållandet mellan försäkring och kommersiella leverans- och entreprenadavtal : version II begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 262 kr (62%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kan kommersiella risker försäkras? Har avtalsparterna i ett kommersiellt köpavtal eller entreprenadavtal var för sig eller gemensamt möjligheten att skydda sig mot de skaderisker som hör ihop med avtalet? Hur ser samspelet mellan kommersiella avtal och försäkringsskyddet i företagsförsäkringen ut? Hur förhåller sig olika metoder för ansvarsfördelning till parternas försäkringsskydd? Och på vad sätt kan ett regresskrav från ett försäkringsbolag medföra en indirekt ansvarsfördelning mellan parterna? Dessa frågor är några av de grundläggande spörsmålen i boken. Denna bok är en ny, komprimerad och uppdaterad version av en akademisk avhandling med samma namn. Efter dessa ändringar är boken lämpad att användas som lärobok eller handbok.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 62% mot nypris
Ny från 421 kr