Formativ undervisning : utveckla klassrumspraktiker med lärandet i fokus
ISBN9789127818309
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2017-01-18
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor200
SpråkSvenska

Inbunden • 2017-01-18

Formativ undervisning : utveckla klassrumspraktiker med lärandet i fokus

 • ISBN: 9789127818309
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2017-01-18
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 200
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -16% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniéla M
  279 kr

  Ny

Om Formativ undervisning : utveckla klassrumspraktiker med lärandet i fokus

Boken Formativ undervisning : utveckla klassrumspraktiker med lärandet i fokus släpptes år 2017.

Den består av 200 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Formativ undervisning : utveckla klassrumspraktiker med lärandet i fokus begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 53 kr (16%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Formativ undervisning handlar om att utforska och forma undervisning utifrån elevers lärande och upplevelser i klassrummet. Boken handlar om nyfikenhet, ett forskande och analytiskt förhållningssätt, samt om att lyssna på vad eleven har att säga. Boken diskuterar hur lärare med hjälp av eleverna systematiskt och kontinuerligt kan analysera hur lärande möjliggörs i klassrummet, finna det som utgör möjligheter och svårigheter, och utifrån detta hitta alternativa vägar att forma sin undervisning. I en komplex och föränderlig skola behöver lärare vara kunskapsproducenter snarare än konsumenter av färdiga metoder, vilket möjliggörs genom professionsdriven och elevdatabaserad kollegial undervisningsanalys.Boken Formativ undervisning vänder sig till lärarstudenter, verksamma lärare och skolledare. Kort sagt, detta är stora boken om kollegialt lärande och systematisk skolutveckling kring det pedagogiska uppdraget. Eva-Stina Sundén, Skolledaren aug 2017

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 279 kr   Spara 16% mot nypris
Ny från 332 kr