Förhållningssätt och möten : arbetsmetoder i social omsorg
ISBN9789144055053
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2011-01-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor312
SpråkSvenska

Inbunden • 2011-01-12

Förhållningssätt och möten : arbetsmetoder i social omsorg

  • ISBN: 9789144055053
  • Upplaga: 1
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2011-01-12
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 312
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Förhållningssätt och möten : arbetsmetoder i social omsorg

Boken Förhållningssätt och möten : arbetsmetoder i social omsorg släpptes år 2011.

Den består av 312 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I samhället pågår en intensiv diskussion om innehållet i äldre- och handikappomsorgen, och i debatten fokuseras ofta på bristen av sociala inslag i omsorgen. Förhållningssätt och möten har tillkommit med ambitionen att täcka den kunskapsbrist som råder rörande arbetsmetoder inom social omsorg. Boken är indelad i två delar och syftar till att introducera aktuella arbetsmetoder inom äldre- och handikappomsorg. I varje kapitel presenteras en metod och dess teoretiska grunder som konkretiseras och levandegörs genom fallbeskrivningar. Boken spänner över flertalet områden såsom biståndsbedömning och dokumentation, aktivitet och bemötande, anhörigstöd och existentiella samtal, samt vidare individuell plan, case management och supported employment, kommunikation och vardagsliv med personlig assistans. Här diskuteras teorier och begrepp och den internationella klassifikationen av funktionstillstånd, funktionshinder och hälsa (ICF) som ett verktyg i social omsorg.Boken riktar sig i första hand till studerande vid universitets- och högskoleutbildningar inom socialt arbete, vård och omsorg, men även till yrkeshögskola och vuxenutbildning, och kan användas som handbok för yrkesverksamma inom social omsorg.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..