Författningshandbok 2010
ISBN9789147099382
Upplaga41
FormatHäftad
FörfattareRaadu, Gunnel
Publiceringsår2010-01-18
FörlagLiber AB
Antal sidor800
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-18

Författningshandbok 2010

av Raadu och Gunnel

 • ISBN: 9789147099382
 • Upplaga: 41
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-18
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 800
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria E
  279 kr

  Ny

Om Författningshandbok 2010

Boken Författningshandbok 2010 släpptes år 2010 och är skriven av Raadu och Gunnel.

Den består av 800 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Författningshandbok 2010 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 279 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Författningshandboken innehåller medicinalförfattningar samt andra bestämmelser och anvisningar för personer som utför hälso- och sjukvårdsuppgifter. Detta standardverk är fylligt och lättanvänt med innehållet systematiserad i 24 avdelningar och ett gediget sakregister. Det omfattar dessutom 9 orienterande uppsatser som bland annat beskriver hur man läser och tolkar författningar, hälso- och sjukvårdspersonalens ansvar, samt regler kring gåvor till personalen och delegering. Sedan förra årets upplaga har Författningshandboken genomgått omfattande förändringar. Ett nittiotal författningar har ändrats, ett fyrtiotal har upphävts och ett fyrtiotal har tillkommit. Bland nyheterna kan särskilt nämnas offentlighets- och sekretesslag respektive förordning samt alla de författningar som tillkommit i samband med omregleringen av apotekens verksamhet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 279 kr