Företagsvärdering - med fundamental analys
ISBN9789144005485
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareHenrik Nilsson, Teppo Martikainen
Publiceringsår2002-09-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor419
SpråkSvenska

Häftad • 2002-09-30

Företagsvärdering - med fundamental analys

av Henrik Nilsson och Teppo Martikainen

 • ISBN: 9789144005485
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-09-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 419
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan O
  159 kr

  Ny

 • Johanna G
  159 kr

  Bra skick

 • Emanuel O
  209 kr

  Bra skick

Om Företagsvärdering - med fundamental analys

Boken Företagsvärdering - med fundamental analys släpptes år 2002 och är skriven av Henrik Nilsson och Teppo Martikainen.

Den består av 419 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Företagsvärdering - med fundamental analys begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok behandlar ämnet företagsvärdering och aktievärdering. Ett stort antal metoder och modeller som finns tillgängliga för värdering av företag och aktier presenteras utförligt. Boken behandlar bland annat diskonteringsmodeller baserade på företagets utdelningar, kassaflöden eller residualvinster, substansvärderingsmodeller, samt ett antal förenklade modeller för avkastningsvärdering, t.ex. jämförande värdering.Bokens framställning är strukturerad kring begreppet fundamental analys. Med fundamental analys menas att bestämma värdet på ett företag, eller en aktie, på grundval av information om företaget och dess omvärld. Den fundamentala analysen inleds med strategisk analys, redovisningsanalys och finansiell analys. Dessa analyser ligger sedan till grund för prognoser om företagens framtid som sedan mynnar ut i en värderingsmodell. Boken integrerar därmed kunskaper från stora delar av det företagsekonomiska området och ger en konkret bild av hur dessa kan användas vid analys och värdering av ett företag.Boken skiljer sig från tidigare böcker inom området genom dess fokus på praktisk tillämpning. Genomgående illustreras till exempel hur kalkylprogrammet Excel kan användas vid konkret tillämpning av värderingsmodellerna. Här behandlas också due diligence processen i samband med företagsöverlåtelser.Till boken finns en webbplats som fungerar som stöd för läsaren, www.studentlitteratur.se/foretagsvarderingBoken är tänkt att användas på kurser i Företagsekonomi motsvarande B- eller C-nivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..