Företagsekonomiska forskningsmetoder
ISBN9789147112074
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareAlan Bryman
Publiceringsår2017-06-01
FörlagLiber AB
Antal sidor720
SpråkSvenska

Häftad • 2017-06-01

Företagsekonomiska forskningsmetoder

av Alan Bryman

  • ISBN: 9789147112074
  • Upplaga: 3
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2017-06-01
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 720
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

720 kr

Ej tillgänglig

729 kr

Ej tillgänglig

696 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Företagsekonomiska forskningsmetoder

Boken Företagsekonomiska forskningsmetoder släpptes år 2017 och är skriven av Alan Bryman.

Den består av 720 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Företagsekonomiska forskningsmetoder begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 300 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kraftigt omarbetad och utökad! Den tredje upplagan av standardverket inom företagsekonomiska forskningsmetoder. Boken ger en gedigen introduktion till ämnet.Läs merUppdelningen mellan kvantitativ och kvalitativ forskning är grundläggande och bildar utgångspunkt för en stor del av bokens teman och för hur olika frågeställningar och tekniker beskrivs. Författarna presenterar och diskuterar de flesta metoder inom såväl kvantitativ som kvalitativ forskning. De visar också att man kan kombinera kvantitativa och kvalitativa metoder.Boken är uppdelad i fyra delar som behandlar följande ämnen:Del I: ForskningsprocessenDel II: Kvantitativ forskningDel III: Kvalitativ forskningDel IV: Flermetodsforskning (mixed methods research) och andra synpunkterFöretagsekonomiska forskningsmetoder har en praktisk inriktning med många konkreta exempel och passar, genom sin bredd, för både grundläggande och mer avancerade kurser i vetenskaplig metod. Boken vägleder studenter som ska utföra ett forskningsprojekt och lotsar dem genom hela processen: från formulering av forskningsfrågor och litteraturgenomgång till utformning av frågeformulär, dataanalys och presentation av forskningsresultat.I denna tredje upplaga har författarna gjort omfattande förändringar, främst följande:- Boken har genomgående fått nya exempel på och tillämpningar av aktuella forskningsresultat.- Två nya kapitel har tillkommit: Ett inledande som vägleder läsaren genom bokens övriga innehåll och ett om urval vid kvalitativa undersökningar.- Avsnitten om forskning med hjälp av internet har utvecklats, förutom de många exempel som finns i de övriga kapitlen handlar ett helt kapitel om detta.- Ny teamruta: "Projektarbete i praktiken", som är erfarenheter och lärdomar som studenter på olika nivåer har fått av genomförda forskningsprojekt. Även handledare har bidragit med kommentarer om studentprojekten.- Repetitionsfrågor avslutar varje kapitel.Om författarnaAlan Bryman var professor emeritus vid University of Leicester. Emma Bell är professor vid Open University.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..