Företagsekonomi - från begrepp till beslut : från begrepp till beslut
ISBN9789162240189
FormatHäftad
FörfattareNancy Holmström
Publiceringsår2002-01-16
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor464
SpråkSvenska

Häftad • 2002-01-16

Företagsekonomi - från begrepp till beslut : från begrepp till beslut

av Nancy Holmström

 • ISBN: 9789162240189
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-01-16
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 464
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tina N
  359 kr

  Ny

Om Företagsekonomi - från begrepp till beslut : från begrepp till beslut

Boken Företagsekonomi - från begrepp till beslut : från begrepp till beslut släpptes år 2002 och är skriven av Nancy Holmström.

Den består av 464 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Företagsekonomi - från begrepp till beslut : från begrepp till beslut begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Företagsekonomi - från begrepp till beslut är ett läromedel för studier i grundläggande företagsekonomi. Med aktuella exempel hämtade från industri-, handels-, tjänste- och kunskapsföretag samt från offentliga verksamheter förklaras företagsekonomiska begrepp, principer och samband. Tonvikten ligger på verksamhets- och ekonomistyrning, men även vikten av kvalitetstänkande och ansvar för människor och miljö betonas. Andra viktiga områden som behandlas utförligt är de ekonomiska aspekterna av internationalisering, globalisering och IT. I denna fjärde reviderade upplaga har hänsyn tagits till ny aktiebolags- och inkomstskattelagstiftning, nya regler för handel och marknadsföring via internet, ny lagstiftning inom bl.a. arbetsrätt, avtals- och köprätt, marknads- och konsumenträtt, kredit- och konkursrättsområdet samt införandet av euron som redovisningsvaluta och betalningsmedel. Dessutom har avsnitten om räkenskapsanalys, företags- och aktievärdering omarbetats. Till faktaboken hör en uppgiftsbok (som säljs separat) med ett stort antal uppgifter av varierande svårighetsgrad, praktikfall och ett facit (som säljs separat) med utförliga lösningar. I övrigt finns hänvisningar till lämpliga webbadresser samt en användbar formelsamling och en praktisk engelsk ordlista.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr